خوردن غوره محلی موجب کاهش آسم در افراد مسن می شود

یک و نیم فنجان غوره محلی فقط 90 کالری دارد، بدون چربی و تقریباً بدون سدیم.

غوره محلی مانند سایر میوه ها کلسترول ندارد. انگور منبع عالی ویتامین های C و K است. غوره با هر رنگی منبع طبیعی آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است و مزایای دیگری نیز دارد.

غوره بدون توجه به رنگش، چه سبز، چه بنفش یا قرمز، خوشمزه است، اما فواید زیادی برای سلامتی ما نیز دارد زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین، مواد معدنی است و منبع طبیعی آنتی اکسیدان است که به حفظ سلامت بدن کمک می کند.

جلوگیری از پیری و برخی بیماری ها

در اینجا قصد داریم در مورد فواید غوره محلی سبز صحبت کنیم.غوره سبز در طول سال راحت تر یافت می شود و فواید زیادی دارد.

آنها سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن هستند. آنها کمی اسیدی تر از انگور بنفش هستند زیرا حاوی قند کمتری هستند.

آنها حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی به نام کاتچین هستند که به محافظت از سلامت کمک می کنند. غوره محلی همچنین حاوی ملاتونین است.

هضم آنها آسان است. یکی از اجزای اصلی آن رسوراترول است که ضد التهاب است و به محافظت از قلب و کاهش کلسترول کمک می کند.

آنها همچنین حاوی پلی فنول ها هستند که آنتی اکسیدان هایی هستند که به توقف پیری سلول کمک می کنند. همچنین مشخص شده است که انگور قرمز یک سم زدایی عالی برای بدن است.

رنگ شدید این انگور نشان می دهد که آنها دارای مقدار بیشتری تانن و پلی فنول هستند که به ما در محافظت از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند. و همچنین به لطف فلاونوئیدهای موجود در آنها به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کند.