قورت دادن بادام و دلایل عجیب بعضی از افراد

آنچه که همه ما می دانیم این است که  بادام به دلیل سفت بودنش باید جویده شود ولی بعضی از افراد این کار را انجام نداده و آن را قورت می دهند. در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید تا از دلایل آن با خبر شوید.

انواع مختلفی از بادام در بازار وجود دارد که می توان به بادام مامایی، سنگی، کاغذی و غیره اشاره داشت. علاوه بر آن بادام هایی نیز از وارد کشور می شود که به بادام درختی خارجی معروف است و هیچ تفاوتی با محصولات ایرانی ندارد.

بادام در بسته بندی ها و وزن های مختلفی در بازار وجود دارد که با توجه به نیاز می توانید مقدار مصرفی خود را خریداری نمایید. به همین دلیل است که فروش بادام درختی همیشه بازار پر رونقی را دارد.