یک رژیم غذایی سالم باید مغز را با مواد مغذی ضروری، از جمله ترکیبات زیست فعال، تغذیه کند تا عملکرد طبیعی مغز داشته باشد و از آن در برابر اثرات منفی التهاب و استرس اکسیداتیو محافظت کند.
در این بررسی، خلاصهای از اثرات محافظتی میوههای منتخب، یعنی توت، انگور یاقوتی سیاه و مرکبات در برابر اختلالات عصبی ارائه شده است. تمرکز بر روی پتانسیل محافظت کننده عصبی این میوه ها در برابر اختلالات عصبی و روانی است.
انتخاب میوه ها بر اساس مطالعات فارماکولوژیک گزارش شده گسترده در مورد اثرات محافظت عصبی آنها بود.
از این رو، دانش و محدودیتهای مربوطه بر اساس شواهد بیولوژیکی و فارماکولوژیکی گردآوریشده از آزمایشهای آزمایشگاهی، اپیدمیولوژی و مداخله گزارششده قبلی مورد بحث قرار میگیرند.
انگور و گریپ فروت دو نوع میوه متفاوت از دو درخت متفاوت هستند. انگور از خانواده انگور و از تیره است.
گریپ فروت از خانواده Rutaceae و از جنس مرکبات است. انگور از گونه Vitis و گریپ فروت ترکیبی از گونه مرکبات است.
انگور سرشار از ویتامین، آهن، پتاسیم و است و طعم شیرین و اندازه کوچکی دارد. لایه بیرونی بسیار صافی دارند. آنها نیز از یک جنس متفاوت هستند.
انگور از جنس Vitis است و از نظر گیاه شناسی توت است. انگور میوه ای غیر اقلیم است. آنها انواع مختلف استفاده دارند.
گریپ فروت سرشار از کلسیم، ویتامین C، منیزیم، قند بسیار کم و است و طعم آن ها کمی تلخ یا ترش است. اندازه آنها در مقایسه با انگور بسیار بزرگ است.
این ترکیبی از پرتقال شیرین و پوملو است. رنگ پوست آنها زرد مایل به نارنجی است و میوه های نیمه گرمسیری هستند.تفاوت اصلی انگور و گریپ فروت این است که انگور از خانواده انگور است.
آنها از مواد مغذی مانند ویتامین E، B2، B3، B6، K تشکیل شده است.